Soft1 Integrated ERP Tools

Soft1 Integrated ERP Tools

Το Soft1 ERP είναι μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη λύση που ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις των σημερινών «ανοικτών επιχειρήσεων», ανεξάρτητα από μέγεθος ή κλάδο δραστηριότητας, για εύκολη και γρήγορη προσαρμογή λειτουργιών και διαρκή συμβατότητα με τις ανάγκες της αγοράς.

Soft1 Integrated ERP ToolsΤο λογισμικό Soft1 είναι ταυτόχρονα και μια ισχυρή πλατφόρμα ανάπτυξης που περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για προσαρμογή λειτουργικότητας ή ανάπτυξη νέων λειτουργιών που θα ικανοποιούν ιδιαίτερες απαιτήσεις πελατών.

Τα εργαλεία αυτά επιτρέπουν τροποποιήσεις τόσο στο front-end όσο και στo business logic, με εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο και χωρίς επιδράσεις στη λειτουργία του core συστήματος. Μπορείτε να τροποποιήσετε οθόνες, να προσαρμόσετε φόρμες, να προσθέσετε νέα πεδία δεδομένων, να τροποποιήσετε ροές εργασιών, να διαμορφώσετε τους δικούς σας business κανόνες και τις δικές σας διαδικασίες που θα σας κάνουν μοναδικούς.

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Επιπλέον, οι πιο advanced χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το Application Programming Interface (API) και το Software Development Kit (SDK) που διαθέτει το λογισμικό Soft1 για να αναπτύξουν νέα modules λειτουργιών ή να τροποποιήσουν υφιστάμενες λειτουργίες σε πλήρη ολοκλήρωση με την core λειτουργικότητα του Soft1 ERP. Τα εργαλεία αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν και για την εύκολη διασύνδεση του λογισμικού Soft1 με άλλες εφαρμογές.

Και βέβαια, οι πελάτες μας έχουν πάντοτε στη διάθεσή τους τα εξειδικευμένα στελέχη της DGSOFT που θα τους βοηθήσουν να διαμορφώσουν λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές τους ιδιαίτερες απαιτήσεις.